Ontwerp: Kaijer Vormgeving
Conny Brouwer - tel. 06 3074 3089 - info@connybrouwer.nl
Kunstzinnig & dynamisch

Kunstzinnig dynamische coaching, wat is dat nou precies? Het is een manier van coaching die zich laat inspireren door de psychosynthese. Psychosynthese houdt zich - anders dan de psychologie - niet alleen bezig met persoonlijkheid en gedrag, maar ook met bezieling, spiritualiteit en zelfontplooiing.

In mijn cursussen nodig ik je uit nieuwsgierig naar jezelf te kijken en te ontdekken wat je wilt en kunt uitdrukken. Wat is jouw taal, manier van communiceren, hoe uit jij je of hoe zou je dat willen doen? Via beeldende middelen (tekenen, schilderen, boetseren en schrijven), verstilling, dans en gerichte (fysieke) oefeningen (methode Niek Brouw) begin je aan een speelse ontdekkingsreis waarin je je eigen gids bent. Ik loop naast je en kijk met je mee. Ik ben daarin flexibel en empathisch en draag zorg voor een veilige omgeving. Ik bewaak het proces en als het nodig is stuur ik bij.

Kunstzinnig, want we werken met allerlei verschillende expressievormen en interpreteren samen wat jouw ‘kunst’ te zeggen heeft. Artisticiteit en decoratieve of esthetische waarde is daarbij niet belangrijk, authenticiteit des te meer!

Dynamisch, want niet alleen wisselen we af in vormen en materialen, maar ook vinden we een goede balans tussen bezinning en expressie en het werken in tweetallen of grotere groepen.

"De opgave is niet een ander,
maar jezelf te zijn en jezelf
- het eigenste en innerlijkste -
door middel van contouren en kleuren tot uitdrukking brengen."

- Heinrich von Kleist -