Ontwerp: Kaijer Vormgeving
Conny Brouwer - tel. 06 3074 3089 - info@connybrouwer.nl
Ervaringen

Deelnemer Inge
"Wat de zomerweek me opgeleverd heeft? Dan denk ik allereerst aan de tastbare creaties die ik heb gemaakt. Het zijn expressies van wat diep in mij leeft en daarmee een herkenning en erkenning van mijn eigenheid. Dat geeft kracht en zelfvertrouwen. Het bekrachtigende besef van 'dit ben ik' en 'ik mag er zijn'

Deelnemer Anneke
"Ik heb weer meer inzicht in mezelf gekregen. Mijn creativiteit heeft weer een impuls gekregen. Conny kan met weinig woorden veel zeggen en heeft oog voor emoties en verhalen van mensen zonder dat dat de groep beïnvloedt. "

Deelnemer Margreet
"Ik heb weer contact gekregen met het spelende en creatieve kind in mij. Ik heb ontdekt dat ik zowel samen met anderen, als individueel zeer kan genieten van het leven. En gedeeld genieten werkt dubbelop. Als ik het over topervaringen van mijn leven heb, dan is deze week er één van."

Deelnemer Marieke
"De week heeft me heel veel rust en ruimte gegeven. Weer terug bij mezelf en laten komen wat komt."

Anonieme deelnemer
"Dat het heel veilig en prettig was en met zulke goeie aanzetten om aan de slag te gaan, daar was ik me tijdens de week al erg van bewust. Maar pas achteraf, toen in ik alle rust alles kon laten bezinken, ging ik beseffen dat Conny veel meer gedaan moet hebben en veel meer actief volgend aanwezig moet zijn geweest dan ik me tijdens die week gerealiseerd heb. Door de opzet en de manier van aanwezig zijn heeft Conny het voor elkaar gekregen dat ik totaal vanzelfsprekend bezig kon zijn, volledig kon opgaan in de activiteiten en daarin mijn eigen proces kon doormaken.
Wat een heerlijke, veilige speelruimte heeft zij gecreëerd, waarin ik zo onbevangen bezig kon zijn."

Ervaring Linda
"Heerlijk, ik ben in januari geweest, en verheug me op het weerzien in juli. De sfeer, de creativiteit, de rust, de ruimte voor elkaar en voor jezelf."

Deelnemer Nettie schreef een 'elfje' (gedichtje van 11 woorden):
"Geborgen in klooster.
Creativiteit vloeit samen
in handen en woorden.
Samen"

Deelnemer Wendy schreef een aantal elfjes:
Glimlach weer terug
wat een rijkdom
om en in me
genieten!

Warmte
stralen vullen
een open hart
wat een intens genot
koesteren

Verbondenheid
wat mooi
het ligt voorhanden
ik mag het voelen
hartverwarmend

Alleen
helemaal niet
omhuld met rijkdom
verbonden met wat is
wauw!

"Creativiteit betekent
dat iets nieuws
het licht doet zien."