Ontwerp: Kaijer Vormgeving
Conny Brouwer - tel. 06 3074 3089 - info@connybrouwer.nl
Cursussen

Mijn cursussen vinden meestal plaats in het Dominicanen Klooster in Huissen: www.kloosterhuissen.nl. Op de website van het klooster vind je het actuele aanbod. In de rust en ruimte van deze inspirerende vrijplaats vinden we de ontspanning om te genieten en emoties en verlangens te ontdekken.

De cursussen zijn toegankelijk voor iedereen vanaf 18 jaar. De groep telt meestal tussen de 8 tot 18 deelnemers en de samenstelling is vaak heel divers. Iedereen die behoefte heeft aan verdieping, zelfreflectie, rust en een nieuwe impuls is van harte welkom.

De cursussen duren een weekend of een midweek. Ieder dagdeel wordt het werken met beeldende middelen (tekenen, schilderen, boetseren of schrijven) afgewisseld met verstilling, dans of gerichte (fysieke) oefeningen (methode Niek Brouw). Je hoeft zelf helemaal geen ervaring of bedrevenheid te bezitten in deze creatieve vormen en danservaring is niet nodig! Ook wanneer je fysiek niet in staat bent om alle oefeningen mee te doen ben je van harte welkom.

De kosten voor deelname zijn inkomensafhankelijk en hoeven dus geen belemmering te vormen. Voor meer informatie en inschrijvingen kun je terecht op www.kloosterhuissen.nl.

Ga hier naar het cursusoverzicht.

"In de kunst verenigen zich,
hand, hoofd en hart
van de mens."

J. Ruskin