Ontwerp: Kaijer Vormgeving
Conny Brouwer - tel. 06 3074 3089 - info@connybrouwer.nl
Even voorstellen...

Al meer dan 20 jaar begeleid ik mensen in het proces van innerlijke ontwikkeling en bewustwording. Het motiveert en ontroert me als mensen in de spiegel durven te kijken en hun masker laten vallen. Ik geloof dat zelfkennis essentieel is voor een waarachtig leven. Als je de vrijheid vindt om te zijn zoals jij bedoeld bent, dan geeft dat rust, ontspanning en een enorme bewegingsvrijheid. Het geeft je de ruimte om te genieten van wie je bent!

Ik ben kunstzinnig dynamisch coach en docent en ik ben mij er goed van bewust dat wat ik doe door sommigen als ‘zweverig’ wordt omschreven. Toch ben ik van nature zeer praktisch ingesteld en dat merk je in mijn cursusaanpak. Naast coach en docent ben ik bovendien analist in een laboratorium; secuur en exact werk met tastbaar resultaat. In mijn dagelijks leven gaan het concrete en het ongrijpbare dus harmonieus hand in hand.

Ik streef ernaar mensen op een speelse manier echt kennis te laten maken met zichzelf. Ik heb veel ervaring opgedaan in het geven van meerdaagse workshops, cursussen en individuele coaching. Daarnaast ben ik docent aan 'De Kleine Tiki'school voor kunstzinnig dynamisch coachen en innerlijke ontwikkeling. Zelf heb ik opleidingen en trainingen gevolgd op het gebied van psychosynthese, unitieve psychotherapie, methode Niek Brouw, counseling en diverse creatieve werkvormen.

"Ik ben opgegroeid op een boerderij. Als kind kon ik al intens genieten van buiten zijn in het hooiland.
Dat hooi dat zo knisperde
en lekker rook.
En dan boven op de wagen
met hooi naar huis rijden.
Je kon dan zo ontzettend ver kijken.

En eigenlijk wilde ik
veel verder kijken…
achter de horizon….
nog meer zien….
nog verder reiken...
Er moest gewoon meer zijn!"

Deze nieuwsgierigheid is me altijd
bij gebleven.”